Pajović: Nije svrha izbora zamijeniti jedne milionere drugima

"Imali su priliku da pokažu šta znaju i umiju, ali oni su bogatili sebe, pa izašli iz politike. Sada se vraćaju jer ne mogu da podnesu da tajkuni Demokratske partije socijalista imaju više nego oni. To je cijela suština njihove "brige za državu i građane", rekao je Pajović,
32 komentar(a)
Darko Pajović Nikšić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović Nikšić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 29.07.2016. 20:22h

Pozitivna Crna Gora ne želi da na narednim izborima "jedni milionere zamijene druge", već da pobijedi društvo socijalne pravde i solidarnosti, kazao je lider te stranke, Darko Pajović.

On je, na večerašnjoj tribini Pozitivne u Nikšiću, kazao da oni čija je mjera patriotizma stanje na njihovim računima i koje rukovode isključivo lični interesi, ne trebaju da vode Crnu Goru.

"Imali su priliku da pokažu šta znaju i umiju, ali oni su bogatili sebe, pa izašli iz politike. Sada se vraćaju jer ne mogu da podnesu da tajkuni Demokratske partije socijalista imaju više nego oni. To je cijela suština njihove "brige za državu i građane", rekao je Pajović, saopšteno je iz Pozitivne.

Prema riječima Pajovića, u oktobru su neki bili za rušenje režima i države, a mjesec nakon toga ušli u vladu koju su prethodno htjeli da ruše. "A šta će sada to ni sami ne znaju".

On je pozvao građane Nikšića da, umjesto put rušenja, podrže put demokratskih promjena.

Pajović je naveo da je mjera demokratije mjera snage institucija.

Bonus video: