Danilović: Biće suspenzija zbog pokušaja opstrukcije izbornog procesa

Danilović, kako prenosi portal RTCG, nakon poptisivanja Memoranduma o saradnji s Centrom za građansko obrazovanje, nije želio da saopšti stav o eventualnom izlazku "trojke" iz Vlade izbornog povjerenja
37 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: MUP Crne Gore
Goran Danilović, Foto: MUP Crne Gore
Ažurirano: 29.07.2016. 11:32h

U Ministarstvu unutrašnjih poslova narednih dana biće suspenzija i disciplinskih postupaka zbog pokušaja politizacije i opstrukcije izbornog procesa, kazao je danas ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović, prenosi portal RTCG.

"Odgovorno tvrdim i najavljujem da će zbog tih pokušaja da se zloupotrijebi politički komplikovana situacija pa samim tim i opstruira izborni proces i njegovo detaljno sprovođenje u Ministarstvu će narednih dana biti i disciplinskih postupaka i suspenzija. Za mene je nedopustivo, kao starješinu organa, da bilo ko vodi drugačiju politiku od ministarstva", rekao je Danilović.

Danilović, kako prenosi portal RTCG, nakon poptisivanja Memoranduma o saradnji s Centrom za građansko obrazovanje, nije želio da saopšti stav o eventualnom izlazku "trojke" iz Vlade izbornog povjerenja.

To će, kako je kazao, saopštiti na stranačkim organima.

Građanski pokret URA bi već sljedeće nedjelje mogao ramotriti napuštanje Vlade izbornog povjerenja ukoliko DPS izglasa ugovor sa A2A i odbije izmjene medijskih zakona, kazao je juče predsjednik Građsa URA Žarko Rakčević.

Bonus video: