Medojević i Škrelja: Ko je radio sa Zemuncima, a ko plivao sa Keljmendijem

"Slažem se da se otvore dosijei, pa da se vidi da li je afirmativnije biti član ekipe koja radi kampanju „Siguran glas za DPS“, nego član „Zemunskog klana“ sa „Budalom“, „Pacovom“ i ostalima"
100 pregleda 35 komentar(a)
Rudolf Elezović, Luiđ Škrelja, Foto: Visit-ulcinj.com/blog
Rudolf Elezović, Luiđ Škrelja, Foto: Visit-ulcinj.com/blog
Ažurirano: 19.07.2016. 14:05h

Po već ustaljenoj navici poslanici Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta su bili u centru pažnje zbog žestoke rasprave, a ovog puta su polemiku pokrenuli Luiđ Škrelja i Nebojša Medojević.

Medojević je u okviru izlaganja o službama bezbjednosti rekao da treba otvoriti dosijee tajnih službi o građanima, a Škrelja je rekao da se slaže.

"Slažem se da se otvore dosijei, pa da se vidi da li je afirmativnije biti član ekipe koja radi kampanju „Siguran glas za DPS“, nego član „Zemunskog klana“ sa „Budalom“, „Pacovom“ i ostalima", rekao je Škrelja, aludirajući na česte optužbe DPS-a da je Medojević sarađivao sa Zemunskim klanom.

Medojević je odgovorio da ANB kontorliše svaku sferu života u Crnoj Gori.

"ANB je partijska policija koja radi protiv opozicije. Oko 15.000 aktivista DPS-a prikuplja privatne podatke građana. Oni se interesuju o tome da li je neko zadovoljan u braku, ko je čija ljubavnica, da li se neko drogira i slične stvari. To oni rade", rekao je Medojević i poručio da je "nekima možda to partijski prihvatljivo i da vjerujete starletama i prostitutkama".

Potom je dobacio Škrelji:"Ti si skakao u bazen sa Keljmendijem, a ne ja".

Bonus video: