Demokrate: Izborni centar za Budvu će "češljati" biračke spiskove

"Izborni centar će biti aktivno uključen i u realizaciju kampanje "od vrata do vrata"
2 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Budva, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Budva, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 19.05.2016. 14:23h

Imajući u vidu obim posla koji čeka svaku od opštinskih organizacija Demokratske Crne Gore u susret izborima kad god oni bili, a naročito one u kojima se izbori očekuju u narednih nekoliko mjeseci, Opštinski odbor Demokrata Budva formirao je Izborni centar za Budvu, saopšteno je iz te partije.

Dodali su da će zadatak novoformiranog radnog tijela u okviru Opštinskog odbora Demokrata Budva biti realizovanje izborne strategije Demokratske Crne Gore.

"Osim što će pratiti primjenu zakonodavstva u ovoj oblasti i ”češljati” biračke spiskove, Izborni centar će biti aktivno uključen i u realizaciju kampanje “od vrata do vrata”. Na ovaj način, zaokružuje se partijska infrastruktura na lokalnom nivou, u pomenutoj opštinskoj organizaciji Demokrata, koja je neophodna i u potpunosti spremna za prihvat i realizaciju najzahtjevnijih aktivnosti i zadataka. Ovakav prilježan način organizovanja, vođenja računa i o najsitnijem detalju i stavljanja u pogon svih elemenata potrebnih za kvalitetno obavljanje posla, pokazuje raskid sa praksom čekanja da se promjene dese same od sebe", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz ove partije tvrde da svakim svojim potezom dokazuju da su opredijeljeni za vođenje drugačije, moderne politike.

"Politike, koja je ozbiljna u namjeri da smijeni ovu kriminogenu vlast, koja je takav svoj karakter najbolje pokazala u Budvi, gdje je pola nekadašnjeg rukovodstva priznalo krivicu za teška ogrešenja o zakone ove države i, ono što je po sve nas mnogo bolnije, oštetilo našu zajedničku kasu za stotine miliona eura", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: