Socijaldemokrate krenule u kampanju za parlamentarne izbore

„Kao ozbiljna partija, koja je jedna od rijetkih sa uspostavljenom organizacionom strukturom u svim gradovima, svjesni smo odgovornosti koju imamo prema svojim članovima i građanima s kojima svakodnevno razgovaramo u svim lokalnim samoupravama", kaže se u saopštenju
6 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore logo, SD logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore logo, SD logo, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 09.05.2016. 12:17h

Socijaldemokrate Crne Gore su zvanično počeli predizbornu kampanju za parlamentarne izbore, koji će biti održani u oktobru, posjetivši opštinske odbore u Plužinama, Nikšiću, Beranama, Rožajama i Kotoru.

Na tim skupovima, kako je saopšteno, razmijenjena su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, predloženi planovi rada za naredni period, kao i započeto formiranje izbornih štabova.

Kako se navodi, izraženo je zadovoljstvo što i nakon deset mjeseci od osnivanja, Socijaldemokrate stabilno rastu, s obzirom na to da se broj članova povećava u svim posjećenim odborima.

„Kao ozbiljna partija, koja je jedna od rijetkih sa uspostavljenom organizacionom strukturom u svim gradovima, svjesni smo odgovornosti koju imamo prema svojim članovima i građanima s kojima svakodnevno razgovaramo u svim lokalnim samoupravama", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je odličan rezultat u Tivtu cilj Socijaldemokrata i za parlamentarne izbore.

"Dobri odbori koje imamo i naš ekonomski program, u partnerskom odnosu sa građanima, s kojima ćemo u narednom periodu kroz niz aktivnosti intenzivnije razmijenjivati mišljenja su garant za očekivani uspjeh u oktobru“, saopštili su Socijaldemkrate.

Bonus video: