Bijelo Polje: GP URA krenuo u terensku kampanju od "vrata do vrata"

"aktivnosti upotpunio je promo pult, koji je bio postavljen na glavnom gradskom trgu, gdje su neposredan kontakt sa građanima imali i poslanici URA Dritan Abazović i Miloš Konatar", navodi se u saopštenju GP URA
7 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2016. 09:49h

Nakon Podgorice, Nikšića i Kotora, Građanski pokret Ujedinjena reformska akcija (URA) u subotu je u Bijelom Polju počeo terensku kampanju predstavljanja misije i programa pokreta, saopšteno je iz GP URA.

"Forum mladih GP URA Bijelo Polje krenuo je sa realizacijom kampanje od "vrata do vrata", koja ima za cilj i da se od građana Bijelog Polja dobije povratna informacija o dosadašnjem djelovanju pokreta. Ove aktivnosti upotpunio je promo pult, koji je bio postavljen na glavnom gradskom trgu, gdje su neposredan kontakt sa građanima imali i poslanici URA Dritan Abazović i Miloš Konatar", navodi se u saopštenju GP URA.

Iz opštinskog odbora URA Bijelo Polje kazali su da je akcija naišla na veoma dobar prijem kod velikog broja građana Bijelog Polja.

"To je potvrda nastavka trenda snaženja GP URA. Građani u GP URA prepoznaju kvalitet koji donosi promjene", ističu u bjelopoljskom odboru URA.

Galerija

Bonus video: