Demos formirao lokalnu strukturu u Nikšiću: Janjušević na čelu Opštinskog odbora

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić je podsjetio na industrijsko-privredne potencijale Nikšića, koji, sistematskim uništavanjem u Crnoj Gori od strane aktuelne vlasti, propadaju i građane ove nekad bogate opštine dovode na ivicu egzistencije
109 pregleda 29 komentar(a)
Demos, Nikšić, Foto: Demos
Demos, Nikšić, Foto: Demos
Ažurirano: 24.04.2016. 13:47h

Demos je danas formirao lokalnu strukturu u Nikšiću, a za predsjednika Opštinskog odbora izabran je Dragiša Janjušević.

Kako je saopšteno iz Demosa, Janjušević je usvom obraćanju, istakao važnost prelaska iz faze dosadašnjeg inicijativnog odbora u opštinski odbor sa punim kapacitetom za buduće funkcionisanje stranke na lokalnom nivou.

"Primjetan je rast podrške Demosu u Nikšiću i sve veća je zainteresovanost građana za članstvo u stranci", istakao je Janjušević.

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić je podsjetio na industrijsko-privredne potencijale Nikšića, koji, sistematskim uništavanjem u Crnoj Gori od strane aktuelne vlasti, propadaju i građane ove nekad bogate opštine dovode na ivicu egzistencije.

"Lekić je upoznao članove opštinskog odbora sa najnovijim dešavanjima na političkoj sceni, ističući potrebu crnogorskog društva za demokratskim promjenama. Podsjetio je na istorijat političkih poteza opozicije u pravcu formiranja mehanizma kontrole zloupotrebe državnih resursa i pripreme slobodnih i fer izbora. Lekić je naglasio otvorenost Demosa za opozicionu saradnju na ravnopravnim osnovama uz ozbiljan, konstruktivan i politički kulturan pristup svih partnera", navodi se u saopštenju Demosa.

Predsjednik Izvršnog odbora Demosa Goran Danilović iskazao je zadovoljstvo dinamikom rada lokalnih struktura u pravcu formiranja opštinskih odbora.

"Danilović je upoznao članove OO Demosa u Nikšiću sa planom rada u narednom periodu i istakao važnost jakih lokalnih struktura u realizaciji", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: