Forum mladih SDP-a Tivat: Protiv Tivta može biti samo onaj ko želi da nas dijeli na izdajnike i patriote

"Uspjećemo i u godinama koje počinju dvojkom, u državi koja je slobodna i pred vratima Evropske Unije, budite u to uvjereni”, poručili su iz Foruma mladih SDP Tivta.
11 komentar(a)
Tivat, Foto: Siniša Luković
Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 04.04.2016. 13:56h

Poruka lokalne omadine DPS-a objavljena na njihovoj zvaničnoj stranici na Facebook-u pokazuje zorno kakav Tivat i kakvu vlast priželjkuju poslije 17-tog aprila. Rečenicom da bi “bilo čija drugo pobjeda bila anticivilizacijski čin uperen protiv Tivta i Crne Gore”, oni ulaze u radikalsku logiku da bi sve ostale partije trebalo ukinuti i ostaviti jedino DPS. Onda bi se komotno moglo vladati i sa 15% podrške građana i sprovesti koncept budvanizacije našeg grada" saopštio je Forum Mladih SDP Tivta.

Oni su tražili da se o “ovim neprimjerenim i duboko anticivilizacijskim porukama” izjasni i OO DPS Tivta i toj partiji poručili da “nije 68% Tivćana i Tivćanki koji nisu podžali DPS na prošlim izborima, glasalo protiv Tivta i protiv Crne Gore.”

“Neće ni ovaj put budite ubijeđeni. Protiv Tivta i naše domovine može biti samo onaj ko želi da nas dijeli na izdajnike i patriote pa da na tim podjelama vlada. Naša sredina je pokazala građanski i evropski duh i devedestih godina, tada oličen kroz vlast SDP-a i LSCG-a u lokalnom parlamentu. Uspjećemo i u godinama koje počinju dvojkom, u državi koja je slobodna i pred vratima Evropske Unije, budite u to uvjereni”, poručili su iz Foruma mladih SDP Tivta.

Bonus video: