Pajović na sastanku sa Latinovićem: Dijalog nema alternativu

“Sporazum će omogućiti opoziciji da prvi put nakon 27 godina bude dio vlasti i na taj način preuzme odgovornost i uspostavi kontrolu državnih resursa, kao i cjelokupni izborni proces u cilju demokratizacije društva”, izjavio je Pajović
9 komentar(a)
Pajović, Latinović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Pajović, Latinović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 02.03.2016. 12:39h

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović je tokom sastanka sa ambasadorom Bosne i Hercegovine Đorđem Latinovićem kazao da očekuje nastavak parlamentarnog dijaloga, jer sporazum, između političkih partija mora biti prioritet, saopšteno je iz Pozitivne Crne Gore.

Pajović i Latinović sastali su se, danas, u sjedištu Pozitivne kako bi razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori.

Tokom razgovora, Pajović je naglasio da bi svi učesnici dijaloga, bilo da su u vlasti ili u opoziciji, trebalo da budu svjesni da je sporazum konačni cilj, kazali su iz Pozitivne.

“Sporazum će omogućiti opoziciji da prvi put nakon 27 godina bude dio vlasti i na taj način preuzme odgovornost i uspostavi kontrolu državnih resursa, kao i cjelokupni izborni proces u cilju demokratizacije društva”, izjavio je Pajović.

Iz tog trazloga, predsjednik Pozitivne smatra da nastavak parlamentarnog dijaloga nema alternativu.

Na satanku su naglašeni uloga i značaj Crne Gore i Bosne i Hercegovine na planu jačanja saradnje i dobrosusjedskih odnosa.

Bonus video: