DPS: SDP hvata nervoza, svi elementi ponude su im poznati

"I u nedostatku argumenata, Vujović se odmah vratio u 90-te...", navode iz DPS-a
7 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.02.2016. 15:26h

DPS u posljednjem saopštenju navodi da je Socijaldemokratsku partiju je "s Krivokapićevih visina očigledno zahvatila nervoza po dubini".

"Pokazuje to i njen međunarodni sekretar Ivan Vujović. Mnogo se naljutio što je DPS dostavila tekst Sporazuma o stvaranju uslova za slobodne i fer izbore, koji predstavlja ponudu partija vladajuće koalicije u okviru parlamentarnog dijaloga. Sve elemente te ponude jasno je saopštio predsjednik Đukanović učesnicima posljednjeg sastanka u Skupštini održanog 19. februara. Ima li šta logičnije od namjere da se naši partneri u Partiji evropskih socijalista, i na drugim međunarodnim adresama, i na taj način upoznaju činjenično šta opozicija nije prihvatila, a ne šta je tražila. Uzgred, taj tekst je ad literam objavljen u crnogorskim medijima. Zar je to obmana?", navodi se u saopštenju DPS-a.

Oni dodaju da su u SDP očigledno nezadovoljni "kako su ''Vijesti'' obradile tu priču, pa je Vujović našao za shodno da to dodatno pojasni".

"I u nedostatku argumenata, odmah se vratio u 90-te. S glavnim ciljem da onako uzgred isturi SDP ispred Liberalnog saveza, ''i drugih antiratnih pokreta''. Ali, dobro se zna šta je bila SDP dok nije DPS počeo da je šlepuje. Možemo samo zamisliti kakva će panika tek nastati kad Krivokapić više ne bude na izdignutim stolicama u Skupštini, rađenim kažu po njegovoj narudžbi, na kojima je imao makar invidualni osjećaj da sjedi na tronu crnogorskom", zaključuje se.

Bonus video: