Forca: Đeka nastavlja sa sramnim ponašanjem

Forca poručuje Đeki da se dobro presabere i razmisli o svojim postupcima, za koje su duboko uvjereni da ne podržavaju ni njegovi partijski drugovi, a o kojima će Frca obavijestiti sve nadležne državne institucije
2 komentar(a)
Fatmir Đeka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Fatmir Đeka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.02.2016. 08:14h

Predsjednik Opštine Ulcinj Fatmir Đeka poznat je kao šampion neodgovornosti, nesposobnosti, korupcije i nastavlja sa skandaloznim i sramnim ponašanjem, nezapamaćenim u modernoj demokratiji Ulcinja, poručili su iz Force.

"Bivši Predsjednik Đeka, sada već poznat kao šampion neodgovornosti, nesposobnosti, korupcije nastavlja sa skandaloznim i sramnim ponašanjem, nezapamaćenim u modernoj demokratiji ove opštine. Čovjek je umislio da je Bogom dan i da je funkcija predsjednika opštine njegovo naslijeđe. Poznat kao funkcioner koji je svojim ličnim djelovanjem uništio nekada najzdravije Javno Preduzeće Vodovod u Opštini Ulcinj, čije poslovanje sada provjerava nadležni državni tužilac, sa takvom praksom je nastavio i dok je obavljao funkciju predjsednika Opštine", kazali su iz Force.

Posljednja u nizu njegovih skandaloznih odluka, kazali su iz Force je odluka o razrješenju troje starješina organa lokalne samouprave iz redova Force.

"Iako je i njemu potpuno jasno da se radi o nezakonitim odlukama, bivši predsjednik svjesno krši zakon, bez imalo obzira što će u konačnom ovakvim svojim postupanjem prouzrokovati značajnu štetu po Budžet Opštine Ulcinj. Ali naravno od čovjeka koji se nalazi u stanju panike i političkog bunila nije se ništa drugo ni očekivalo. Ovakvim odlukama samo pokušava da skrene pažnju na brojne korupcionaške afere koje se vezuju za njegovo ime, kupovinu glasova novcem iz budžeta, potpisivanje fiktivnih računa kojima nastoji da prikrije svoje nezakonito djelovanje. Jasno nam je da se radi o razrješenjima čiji je jedini cilj pokušaj prikrivanja njegovih zloupotreba i nenamjensko trošenje budžetskih sredstava",

Forca poručuje Đeki da se dobro presabere i razmisli o svojim postupcima, za koje su duboko uvjereni da ne podržavaju ni njegovi partijski drugovi, a o kojima će Frca obavijestiti sve nadležne državne institucije.

"Takođe mu poručujemo da ovakve nezakonite odluke nemaju nikakav uticaj na politički stav Force, čak naprotiv još više nam potvrđuju da smo u pravu i da ste Vi g-dine Đeka bivši predsjednik", poručili su iz Force.

Bonus video: