Novska lista: Rijaliti program "Skupština opštine" se vratio u naš grad

"Ponovo su sa vama starlete, loši momci, stranci koji se vraćaju u domovinu da izigravaju zvijezde, i oni koji tako jako pokušavaju da zvijezde postanu ali im se nikako ne da"
135 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2016. 15:14h

Novska Lista koja u SO Herceg Novi ima dva odbornika tražiće smjenu predsjednika i sekretara lokalnog parlamenta Andriju Radmana (DPS) i Milovana Benderaća (SNP).

“Nakon novogodišnje i Božićne pauze ili zimskog raspusta, kako god želite da ga nazovete, rijaliti program „Skupština Opštine“ se vratio u vaš grad. Ponovo su sa vama starlete, loši momci, stranci koji se vraćaju u domovinu da izigravaju zvijezde, i oni koji tako jako pokušavaju da zvijezde postanu ali im se nikako ne da. Naravno, među njima je i neizostavni zmaj. Uz zvuke vesele muzike od autobuske do Kompasa i od Banje do Kumbora, možete kroz pregršt pratećih programa upoznati ove naše rijaliti igrače, a kroz program iz zgrade Opštine mogli ste pratiti uživo nominacije i izbacivanja”, navodi se u saopštenju Novske liste.

“U četiri zida rijaliti kuće sve je dozvoljeno. Prekrajati sekretarijate, spajati pa rastavljati (valjda apropo narodne čupati pa saditi), zapošljavati pa otpuštati, pa u rijaliti vraćati, a ko je kome savjetnik čak ni mi više ne znamo”, konstatuje se u saopštenju uz napoimenu da “tekst bio komičan kada bismo ga gledali kao nekakav tv program, ali na žalost, ovaj je tekst tragičan jer se dešava nama, pred našim nosem, i mnogo nas košta! Ono što posebno boli je što za ovakav razvoj situacije niko ne odgovara!”.

“Novska Lista je prethodnu kandidatkinju za gradonačelnicu već nazvala kandidatkinjom za kolekciju jesen/zima, i gle čuda, ponovo smo bili u pravu. Ovim su na vidjelo isplivale dvije činjenice. Jedna je da predsjednik Skupštine Opštine nema ni najmanju ideju kako treba obavljati svoj posao. Druga je da je NVO „Izbor“ još jednom slučajno ili namjerno od strane tog istog predsjednika i njegove partije predstavljen kao parodija političke organizacije. Predsjednik Skupštine je svojim, kako ih on naziva, formalnim propustima, doveo na vlast „lažnu caricu, malu Natašu“ a od svog grada napravio ruglo u političkom i pravnom smislu”, zaključuje se u saopštenju Novske liste.

Galerija

Bonus video: