Ražnatović: Bečić ne želi rješenje političke krize, već opozicionu svađu

Ražnatović smatra da će ulaskom u Vladu svih parlamentarnih stranaka biti omogućeno da se kontroliše i spriječi zloupotrijeba u finansijskim tokovima, socijalnim pomoćima, biračkom spisku, zloupotrebu državnih resursa u partijske svrhe, kako bi se omogućili fer i slobodni izbori, nastavili integracioni procesi kao i efikasnija borba protiv korupcije
102 pregleda 28 komentar(a)
Aleksandar Ražnatović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Aleksandar Ražnatović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 26.01.2016. 12:26h

Aleksa Bečic očigledno ne želi rješenje političke krize koju imamo u državi, već nanovo i mnogo puta vidjenu opozicionu svađu, izjavio je politički direktor Pozitivnce Crne Gore, Aleksandar Ražnatović.

"Umjesto insinuacija i podmetanja možda je bolje za sve u opoziciji da se fokusiramo na predloženi Plan za prevazilaženje političke krize koji je ponudila Pozitivna. Vrlo jasno smo saopštili da ukoliko naš Plan ne bude prihvatljiv onima koji čine vladu, Pozitivna neće podržati ovu i ovakvu Vladu. U mjerama za prevazilaženje političke krize nalaze se sve one stvari koje opozicija traži već duže vrijeme, čak i više od toga, dok je jedina razlika što ovaj Plan nudimo mi, a ne neki drugi opozicioni subjekt", kazao je Ražnatović.

Ražnatović smatra da će ulaskom u Vladu svih parlamentarnih stranaka biti omogućeno da se kontroliše i spriječi zloupotrijeba u finansijskim tokovima, socijalnim pomoćima, biračkom spisku, zloupotrebu državnih resursa u partijske svrhe, kako bi se omogućili fer i slobodni izbori, nastavili integracioni procesi kao i efikasnija borba protiv korupcije.

"To je jedini odgovoran i ozbiljan pristup rješavanju problema koje imamo i mi smo sigurni da je sada dobar momenat za ponuđena rješenja i da je to jedini pravi put za državu i sve njene građane. Zato i ponavljamo da umjesto insinuacija i neodmjerenosti budemo odgovorni, prije svega prema građanima i ponudimo im izlaz iz postojeće političke krize. Predloženi plan Pozitivne to jeste", kazao je Ražnatović.

Bonus video: