DPS Kolašin: SNP živi u strahu od konačnog nestanka sa političke pozornice

Prema njihovim riječima, „dok je Kolašinu bivalo sve gore, članovima SNP u vlasti cvjetale su mahinacije i ,,šeme" na svim nivoima. To, tvrde u OO DPS, građani dobro znaj
820 pregleda 4 komentar(a)
Kolašin, Foto: Nenad Mandić
Kolašin, Foto: Nenad Mandić

Kolašinska Socijalistička narodna partija (SNP) živi u strahu od konačnog nestanka sa političke pozornice, tvrde iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS). Oni su odgovrajući na reagovanje OO SNP, napisali da članovi te stranke „počinju da liče na svoje dojučerašnje đake, plagirajući njihovu taktiku nasuvislog napadanja svega i svakoga iž DPS“.

„Kada iz partije od jedva dva mandata saopšte kako su zadovoljni "jer rastu", to najblaže rečeno zvuči politički djetinjasto. Uz to, skloni su u izumirućem SNP da kao i djeca brzo zaboravljaju, istina ne baš brojne funkcionere i članovnstvo partije koji su pečatirali sveopšte posrtanje Kolašina tokom prethodne decenije, dok su oni bili u vlasti. Zato ih podsjećamo da su imali odlučujuću ulogu u funkcionisanju lokalne uprave koja je zaustavila sve investicije u Kolašinu, izolući svojom retrogradnom politikom naš grad od državnih razvojnih planova.“- piše u reagovanju OO DPS.

Prema njihovim riječima, „dok je Kolašinu bivalo sve gore, članovima SNP u vlasti cvjetale su mahinacije i ,,šeme" na svim nivoima. To, tvrde u OO DPS, građani dobro znaju.

„Zato se ovih dana, čelnici kolašinskog SNP nostalgično prisjećaju državnih preduzeća na čijem su propadanju planirali da privatno zarade. Jedino se ne mogu prisjetiti koliko su razočaranih članova izgubili u tom "međuvremenu" od desetak godina.“- zaključuju iz OO DPS.

I na kraju, ostaje nam da one koji se ponašaju politički nezrelo, podsjetimo da se u stvarnom životu, današnja fotografija SNP Kolašin može nazvati - "prohujalo s vihorom".

Bonus video: