Brajović: Na kongresu ćemo glasati po ubjeđenju, ne po naređenju

Na prvoj Konvenciji Socijaldemokrata Tivta održanoj 19. januara 2016. godine, uz prisustvo 134 delegata izabrano je dvadeset delegata za Kongres, kao i četiri kandidata za Glavni odbor partije
17 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 20.01.2016. 13:58h

Lokalni izbori u Tivtu će biti prva provjera za Socijaldemokrate, smatra predsjednik te partije Ivan Brajović.

Brajović je dodao i da će se poslije izbora vidjeti da socijaldemokrate imaju jako uporište u ovoj bokeškoj opštini

Na prvoj Konvenciji Socijaldemokrata Tivta održanoj 19. januara 2016. godine, uz prisustvo 134 delegata izabrano je dvadeset delegata za Kongres, kao i četiri kandidata za Glavni odbor partije.

Svečanom dijelu Konvencije su prisustvovali Ivan Novosel, predsjednik opštine Tivat, predstavnici partija Siniša Kusovac iz DPS-a, Ružica Lazarević i Adrijan Vuksanović iz HGI-ja, Ljiljana Mitrović iz Pozitivne Crne Gore i Rajko Čavor i Neven Staničić iz CDU-a.

“Okupili smo sve one ljude koji žive izvornu socijaldemokratiju punih pluća i koji svojim primjerom mogu garantovati ostvarenje naših programskih principa. Naše ambicije nisu male, ali su realne i potkrijepljene su svakodnevnim rezultatima sa terena. Jasno pred vama svima kažem da se vlast u Tivtu neće moći formirati bez nas i da ćemo biti najprijatnije iznenađenje lokalnih izbora.”, istakao je predsjednik Socijaldemokrata Tivat Zdravko Mitrović.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović je izrazio zadovoljstvo što se dobra atmosfera, entuzijazam i istinski socijaldemokratski duh osjeća i u Tivtu kao i u ostalim gradovima Crne Gore, u kojima smo u prethodnom periodu održali izborne Konvencije.

"I ova Konvencija, kao i prethodno održane nas uvjeravaju da ćemo, 31. januara na našem Kongresu, prisustvovati pravom prazniku socijaldemokratije na kojem ćemo glasati po ubjeđenju, a ne po naređenju”, poručio je Brajović

Bonus video: