Brajović: Snaga SD-a je u jedinstvu i posvećenosti

Brajović je dodao da se SD jasno i nedvosmisleno zalaže za punu afirmaciju svih onih vrijednosti na kojima počiva stabilna, razvijena država socijalne pravde
62 pregleda 21 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 15.01.2016. 18:33h

Socijaldemokrate Andrijevice su na izbornoj Konvenciji, koja je održana danas, izabrali 10 delegata za Kongres partije, kao i dva kandidata za Glavni odbor.

U obraćanju delegatima predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović kazao je da Socijaldemokrate sa razlogom mogu biti ponosone na svoje dosadašnje djelovanje, jer su pokazali istrajnost i jedinstvo u namjeri da očuvaju onu iskonsku socijaldemokratsku ideju.

''Mi, Socijaldemokrate, u potpunosti opravdavamo ime koje nosimo boreći se da socijaldemokratija u Crnoj Gori kao najprogresivnija politička ideja doživi svoj pravi i zasluženi procvat. Mnogi su skrenuli sa toga puta pokušavajući da političke poene osvoje koketirajući sa nazovi socijaldemokratijom i skrnaveći je na taj način. Njima je falilo onoga što mi posjedujemo - ozbiljnosti, doslednosti, ali i stručnih i posvećenih ljudi koji su spremni da djeluju u interesu svoje države i njenog prosperiteta i da ga nikome ne podređuju", poručio je Brajović delegatima u Andrijevici.

Brajović je dodao da se SD jasno i nedvosmisleno zalaže za punu afirmaciju svih onih vrijednosti na kojima počiva stabilna, razvijena država socijalne pravde i proevropskog usmjerenja, koja svim svojim građanima, a najprije mladim ljudima, može da ponudi sigurnu budućnost i u kojoj će se snažnim i dinamičnim ekonomskim razvojem i investicijama stvoriti bolji uslovi života u svakom gradu Crne Gore.

Izbornoj Konvenciji su, osim Brajovića, prisustvovali funkcioneri SD Crne Gore Vujica Lazović, Đorđe Suhih i Damir Šehović.

Bonus video: