Građanski pokret URA otvorio kancelariju u Bijelom Polju

"Svaki novi član i pojedinačni doprinos je bitan, jer bez aktivnog učešća svih građana neophodne promjene neće doći same od sebe", naveo je Medenica
224 pregleda 6 komentar(a)
Miloš Medenica, Foto: Građanski pokret URA
Miloš Medenica, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 13.01.2016. 12:34h

Građanski pokreta URA otvorio je kancelariju u Bijelom Polju.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Bijelo Polje Miloš Medenica građanima poručio da su prostorije URE u Bijelom Polju otvorene za sve dobronamjerne građane koji žele promjene.

"Građanski pokret URA je pokret slobodoumnih građana. Među proklamovanim ciljevima pokreta najznačajniji su demokratska smjena vlasti, promjena ustaljenog načina vladanja i stvaranje preduslova za održiv ekonomski razvoj - koji će obezbijediti nova radna mesta i poboljšati životni standard naših građana . Građani Bijelog Polja koji ostvarenju ciljeva pokreta žele dati svoj doprinos mogu doći do naše kancelarije i bliže se upoznati sa našim djelovanjem. Svaki novi član i pojedinačni doprinos je bitan, jer bez aktivnog učešća svih građana neophodne promjene neće doći same od sebe. Zato pozivamo sugrađane da nam se pridruže na putu ozdravljenja našeg grada, društva i države", saopštio je Medenica.

Kancelarija Građanskog pokreta URA u Bijelom Polju se nalazi u ulici Živka Žižića "Stari tržni centar " I sprat.

Bonus video: