SNP: Raspisivanje referenduma o članstvu CG u NATO podržalo više desetina hiljada građana

"S obzirom na ogromno interesovanje građana, nastavljamo sa daljim aktivnostima prikupljanja potpisa širom Crne Gore", navodi se u saopštenju koje potpisuje Slađana Kaluđerović, portparolka SNP-a
23 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP
Ažurirano: 10.01.2016. 12:31h

Predlog Socijalističke narodne partije (SNP) za raspisivanje državnog referenduma o punopravnom članstvu Crne Gore u NATO vojnom savezu za samo 10 dana svojim potpisima podržalo je više desetina hiljada građana, saopšteno je iz ove partije.

"Zahvaljujemo se svima koji su, do sada, iskoristili svoje ustavno pravo i podržali našu inicijativu. S obzirom na ogromno interesovanje građana, nastavljamo sa daljim aktivnostima prikupljanja potpisa širom Crne Gore. Svjesni činjenice da je, za samo deset dana, sakupljeno više desetina hiljada potpisa građana koji se nalaze u biračkom spisku, znamo da će u narednom periodu ova inicijativa biti zapamćena kao ona koja je ubjedljivo imala najviše podrške u Crnoj Gori. Očigledno je, a to nam pokazuju povratne informacije sa terena, da se radi o inicijativi koja miri, a ne dijeli građane Crne Gore", navodi se u saopštenju koje potpisuje Slađana Kaluđerović, portparolka SNP-a.

Bonus video: