PzP osuđuje napad na Dajkovića: Režim legitimisao nasilje kao metod političke borbe

"Ovo je još jedna potvrda našeg jasno iskazanog stava da se protiv ovog kriminalnog i nasilnog režima moramo boriti masovno, jedinstveno i nenasilno, kako bi došli do slobodnih izbora na kojima ćemo ih sigurno pobijediti, a potom poslati tamo gdje i pripadaju", kazali su iz PzP
17 komentar(a)
Vladislav Dajković, Foto: Privatna arhiva
Vladislav Dajković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.12.2015. 12:21h

Pokret za promjene (PzP) najoštrije osuđuje nasilje nad članom Demosa Vladislavom Dajkovićem, koje prema riječima žrtve ima političku pozadinu, saopšteno je iz ove političke partije.

Menadžer noćnog kluba “Stefan Braun” Dejan Dragović uhapšen je juče zbog sumnje da je slomio nos Dajkoviću.

"Najnoviji napad na aktivistu Demos posljedica je činjenice da je režim legitimisao nasilje kao metod političke borbe. Mi u PzP, DF i svi časni, pošteni i hrabri ljudi koji već mjesecima podržavaju našu borbu za prve poštene izbore, mi smo to najbolje osjetili na svojoj koži. Ovo je još jedna potvrda našeg jasno iskazanog stava da se protiv ovog kriminalnog i nasilnog režima moramo boriti masovno, jedinstveno i nenasilno, kako bi došli do slobodnih izbora na kojima ćemo ih sigurno pobijediti, a potom poslati tamo gdje i pripadaju", kazali su iz PzP.

Iz ove partije su dodali da još jednom pozivaju sve opozicione kolege da "prestanu sa gubljenjem vremena u Krivokapićevom pozorištu i podrže napore za obezbeđivanje prvih slobodnih i poštenih izbora".

Bonus video: