Mladi PzP-a okitili "Crnogorsku novogodišnju jelku"

Mladi PzP-a su okitili novogodišnju jelku koja, kako su saopštili, simbolizuje pravo stanje u Crnoj Gori - uništenu privredu, korupciju na visokom nivou, bogaćenje pojedinaca na račun građana, socijalno raslojavanje i neispunjena obećanja
10 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2015. 15:47h

Članovi Mreže mladih PzP-a su na uglu Hercegovačke i ulice Slobode izveli performans pod nazivom "Crnogorska novogodišnja jelka".

Mladi PzP-a su okitili novogodišnju jelku koja, kako su saopštili, simbolizuje pravo stanje u Crnoj Gori - uništenu privredu, korupciju na visokom nivou, bogaćenje pojedinaca na račun građana, socijalno raslojavanje i neispunjena obećanja.

"Mi u Mreži mladih smatramo da je krajnje vrijeme da se kao društvo suočimo sa pogubnom politikom koju vode DPS i SDP koji im je već 17 godina nijemi svjedok u svim krađama i obmanama, te da je ovo posljednja jelka koju kitimo ovim tužnim slikama razorene privrede. Mi ćemo 20.12. biti korak bliži jednom novom i pravednijem društvu. Zato i pozivamo sve mlade ljude da nam se priključe u nedjelju u 18 časova na novom protestnom okupljanju kod spomenika Kralju Nikoli da zajedno pošaljemo poruku da sloboda nema cijenu", navodi se u saopštenju Mreže mladih PzP.

Galerija

Bonus video: