Milić: Državno-pravni status Crne Gore neupitan

13 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP
Ažurirano: 18.11.2015. 19:05h

Državno-pravni status Crne Gore niko ne može dovesti u pitanje, jer je on čvrsto utemeljen 1878. i 1943. godine, poručio je lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić.

U saopštenju te partije se navodi da je podgorički odbor SNP-a nastavio sa stranačkim aktivnostima koje se tiču održavanja sjednica mjesnih odbora, na kojima se razgovara o aktuelnoj političko-ekonomskoj situaciji, sa posebnim osvrtom na sveukupnu krizu u kojoj se nalazi Crna Gora.

"Predsjednik Milić je istakao da državno-pravni status Crne Gore niko ne može dovesti u pitanje, jer je on čvrsto i vječno utemeljen 1878. i 1943. godine“, navodi se u saopštenju SNP-a.

Prema njihovim riječima, danas je na djelu zaokruživanje projekta privatne države.

"Protiv toga smo bili 2006. godine, a protiv toga smo i danas, svjesni činjenice da je mnogima poslije deset godina postalo jasno da su bili prevareni od strane tadašnje i sadašnje vlasti“, poručio je Milić.

On smatra da temelje Crne Gore najviše ugrožavaju oni koji su je ekonomski opustošili.

Milić je, dodaje se, istakao da je SNP posvećena neminovnim sveobuhvatnim promjenama koje će se desiti u Crnoj Gori.

Iz SNP-a je saopšteno da su sa članovima i simpatizerima sa područja Zagoriča, Pipera, Bioča, Bratonožića, Lijeve Rijeke, Brskuta, Veruše, Kuča, Zlatice, Proletera, Jedinstva i Maslina razgovarali su Milić, potpredsjednici partije Danijela Pavićević i Veselin Bakić, sekretar Izvršnog odbora Glavnog odbora Spasoje-Peđa Kovačević, poslanica Snežana Jonica, predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Dragan Ivanović i ostalo rukovodstvo podgoričkog Odbora.

Bonus video: