DPS Kolašin: Zekoviću, još jednom ste se potvrdili kao dobar manipulator

"Poznata je vaša ozbiljnost i manipulatorske sposobnosti još od Đuđevine", poručili su Zekoviću iz DPS Kolašin
22 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.11.2015. 14:12h

Odborniče Zekoviću, još jednom ste se potvrdili kao dobar manipulator, pa na adresu DPS šaljete ono što treba da kažete vašim koalicionim partnerima i drugim političkim subjektima, ali očito da za to nemate hrabrosti ili vas politički interes od toga odvraća, saopšteno je iz DPS Kolašin.

Oni su reagovali povodom današnjeg saopštenja šefa kluba odbornika SDP Kolašin Bojana Zekovića, u kome im je on poručio "da su mnogo smješniji u rezultatima rada, nego u šalama stila starmalog djeteta".

"Poznata je vaša ozbiljnost i manipulatorske sposobnosti još od Đuđevine. Zašto se, odborniče Zekoviću, preko DPS obraćate drugim političkim subjektima? Smognite hrabrosti i sve što imate pošaljite na prave političke adrese i prave političke subjekte. Promijenite naočare, odborniče Zekoviću, jer pogrešnu dioptriju koristite. Ili vam se DPS priviđa ili imate amneziju ili Vas hvata panika od reagovanja vaših koalicionih partnera koji vas zdušno održavaju na infuzionoj vlasti, čiji Vas članovi drvenim palicama, kamenicama, dimnim bombama, molotovljevim koktelima uz četničku ikonografiju obaraju na državnom nivou i da li sa tim licima gradite, odborniče Zekoviću, toliko obećavano Evropsko lice Kolašina? Baš je Evropsko. U pamet se, još ste na vrijeme", poručili su Zekoviću iz DPS Kolašin.

Oni su dodali da obzirom da će sjednica Skupštine opštine Kolašin povodom njihovog zahtjeva za sazivanje biti ubrzo, imaće priliku da o svim pitanjima raspravljaju pred građanima Kolašina i pred crnogorskom javnošću.

"Sa ovim završavamo polemiku sa Vama, koji ste za godinu dana vlasti pokazali da, osim kopiranja dokumentacije i objava saopštenja, ništa drugo uradili nijeste", zaključili su iz DPS Kolašin.

Bonus video: