Krivokapić se sastao sa novoimenovanim ambasadorom Slovenije

Novoimenovani ambasador Republike Slovenije Mitja Močnik je iskazao izrazito zadovoljstvo što svoj novi mandat počinje baš u Crnoj Gori, državi na vratima NATO-a i državi koja drži čeonu poziciju u EU integracijama u regionu
0 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Mitja Močnik, Foto: Skupština
Ranko Krivokapić, Mitja Močnik, Foto: Skupština
Ažurirano: 04.11.2015. 16:07h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić sastao se danas sa novoimenovanim ambasadorom Republike Slovenije, Mitju Močnika.

Tokom sastanka istaknuti su prijateljski i sadržajni odnosi Crne Gore i Republike Slovenije na svim nivoima.

Krivokapić je iskoristio ovu priliku da ambasadoru Močniku prenese izraze zahvalnosti Sloveniji na svemu što je uradila i radi na crnogorskom evro-atlantskom putu.

“U ovim važnim i rekao bih velikim istorijskim koracima Crne Gore, posebno je važno imati partnere koji vas ne samo podržavaju, već razumiju, poznaju i to sve rade u dobroj volji i namjeri. Bliskost naše dvije države, istorijska povezanost i koračanje ka zajedničkoj EU sudbini, nam daje veliki politički i društveni kapital”, poručio je Krivokapić.

Novoimenovani ambasador Republike Slovenije Mitja Močnik je iskazao izrazito zadovoljstvo što svoj novi mandat počinje baš u Crnoj Gori, državi na vratima NATO-a i državi koja drži čeonu poziciju u EU integracijama u regionu.

Bonus video: