DPS: Posljednja istraživanja govore da DPS u Podgorici podržava 45,7 odsto građana

Iz DPS su kazali da je odbor takođe konstatovao da se dosadašnje partijske aktivnosti na reevidenciji članstva odvijaju predviđenom dinamikom, izražavajući istovremeno zadovoljstvo što sve veći broj građana žele da postanu članovi DPS-a
0 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.10.2015. 20:59h

Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim sprovedene aktivnostima i projektima, koji su kako ističu potvrda kvaliteta politike DPS-a i koalicionih partnera u Podgorici.

Odbor je večeras održao večeras sjednicu na kojoj je napravljena analiza realizacije izbornog programa DPS-a.

"Stabilnošću javnih finansija, racionalnim odabirom prioriteta razvoja grada i otvorenošću prema svim građanima Podgorice za njihove potrebe i probleme DPS konstantno bilježi rast podrške i povjerenja građana. To je najbolja potvrda da se kontinuirano stvaraju sve neophodne pretpostavke za veći kvalitet života građana u glavnom gradu Crne Gore, koje istovremeno doprinose integracionim procesima koji našu zemlju usmjeravaju putem dugoročne stabilnosti i prosperiteta. Posljednja istraživanja javnog mnjenja govore da DPS u Podgorici ima podršku 45,7 odsto građana", navodi se u saopštenju DPS Glavnog grada.

Dodali su da je odbor takođe konstatovao da se dosadašnje partijske aktivnosti na reevidenciji članstva odvijaju predviđenom dinamikom, izražavajući istovremeno zadovoljstvo što sve veći broj građana žele da postanu članovi DPS-a i da se aktivno uključe u partijsku mrežu aktivista i volontera kako bi dali svoj doprinos kvalitetu politike DPS-a na svim nivoima.

"Članovi Odbora su pohvalili rad gradskih komunalnih službi i preduzeća, koja su profesionalno i odgovorno sarađivala sa državnim organima, i koja su tokom tronedjeljnjih protesta nastojala da obezbijede normalno funkcionisanje u gradu i da, uprkos pokušaju državnog udara od strane DF-a i velikog nereda koji su njihove pristalice napravile u Glavnom gradu, u veoma kratkom roku srede stanje u Podgorici, omoguće normalan život i održavanje jedne od najvećih sportskih manifestacija u regionu – 22. Podgoričkog maratona, na kome je učestvovalo preko 500 takmičara iz četrdesetak država svijeta". piše u saopštenju DPS-a Glavnog grada

Bonus video: