Poslanici Pozitivne učestvovaće u radu Skupštine

Sa protesta Demokratskog fronta danas je saopšteno da se opozicioni poslanici koji budu prisustvovali sjutrašnjem zasjedanju Skupštine na Cetinju, ne mogu smatrati opozicijom
123 pregleda 21 komentar(a)
Srđan Perić, Foto: Boris Pejović
Srđan Perić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.10.2015. 17:11h

Poslanici Pozitivne Crne Gore učestvovaće u radu sjutrašnjeg zasijedanja Skupštine, rekao je poslanik te stranke Srđan Perić, navodeći da je apsurdno da svoj opozicioni kapacitet dokazuju onima koji su tokom četvrt vijeka opozicionog delovanja razlog za sve neuspjehe vidjeli isključivo u drugima.

Sa protesta Demokratskog fronta danas je saopšteno da se opozicioni poslanici koji budu prisustvovali sjutrašnjem zasjedanju Skupštine na Cetinju, ne mogu smatrati opozicijom.

Perić je kazao da će poslanici Pozitivne učestvovati u radu sjutrašnjeg zasijedanja.

"Apsurdno je da svoj opozicioni kapacitet dokazujemo onima koji su tokom četvrt vijeka opozicionog delovanja razlog za sve neuspjehe vidjeli isključivo u drugima i koji nikada zbog toga nisu preispitali sopstvenu odgovornost", rekao je on Agenciji MINA.

Perić je kazao da su u Pozitivnoj očekivali više ozbiljnosti od ostatka opozicije." Kako bismo došli do mirne i demokratske smjene vlasti, a ne da stalno na sceni imamo podgrijavanje gubitničkog mentaliteta i traženje krivaca za sopstvene neuspjehe".

Kako je kazao, na kraju, koliko je to uspješan način političke borbe govori činjenica da za 25 godina nije bilo smjene vlasti.

"Što se tiče Pozitivne, način svoje političke borbe sami kreiramo i tako će biti i ubuduće. Uvjeren sam da će on dugoročno biti dobar i za državu i za Pozitivnu, i da će značiti promjene koje su nužne crnogroskom društvu", zaključio je Perić.

Bonus video: