Socijaldemokrate otvorile kancelariju u Ulcinju

"Očekujemo da će Socijaldemokrate u Ulcinju kao i do sad predano raditi na porastu popularnosti partije i da će okupljati građane Ulcinja koji su spremni da daju svoj doprinos poboljšanju kvaliteta života u gradu"
14 komentar(a)
Socijaldemokrate Ulcinj, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate Ulcinj, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 28.09.2015. 08:21h

Socijaldemokrate Crne Gore otvorile su kancelariju u Ulcinju, nedugo nakon formiranja inicijativnog odbora.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i koordinator Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, kao i visoki funkcioneri partije Mićo Orlandić, Jusuf Kalamperović i Đorđe Suhih.

Brajović je, kako se navodi u saopštenju Socijaldemokrata, izrazio zadovoljstvo dosadašnjim aktivnkstima.

"Posebno prilivom novih mahom mlađih ljudi. Očekujemo da će Socijaldemokrate u Ulcinju kao i do sad predano raditi na porastu popularnosti partije i da će okupljati građane Ulcinja koji su spremni da daju svoj doprinos poboljšanju kvaliteta života u gradu", rekao je Brajović.

Predsjednik inicijativnog odbora Socijaldemokrata Ulcinja Selim Resulbegović naglasio je da će vrata Socijaldemokrata biti otvorena svima, da će oni, kao i do sad, znati da njeguju i čuvaju ono najbitnije što krasi taj grad, a to je suživot svih vjera i nacija u njemu.

Resulbegović je istakao da Socijaldemokrate imaju jasnu viziju Ulcinja kao razvijenog grada i atraktivne turističke destinacije i da će u narednom periodu predano raditi na ostvarivanju tih planova.

Bonus video: