Izabrani potpredsjednici i politički direktor Bošnjačke stranke

Kako je saopšteno nakon sjednice Glavnog odbora te partije, koja je održana danas u Rožajama, nakon verifikacije mandata članovima Glavnog odbora koje je izabrao treći Kongres BS, usvojen je poslovnik o radu
7 komentar(a)
Suljo Mustafić, Foto: Zoran Đurić
Suljo Mustafić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.08.2015. 18:49h

Kemal Purišić, Munib Ličina, Osman Nurković i Nedžad Drešević izabrani su za potpredsjednike Bošnjačke stranke (BS), a Suljo Mustafić biće politički direktor te partije.

Kako je saopšteno nakon sjednice Glavnog odbora te partije, koja je održana danas u Rožajama, nakon verifikacije mandata članovima Glavnog odbora koje je izabrao treći Kongres BS, usvojen je poslovnik o radu.

„Na predlog predsjednika BS, Rafeta Husovića, za potpredsjednike su izabrani Kemal Purišić, Munib Ličina, Osman Nurković i Nedžad Drešević“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, politički direktor te stranke koji će rukovoditi radom Izvršnog odbora u narednom periodu biće Suljo Mustafić.

„Saglasno Statutu BS predsjednik, potpredsjednici, politički direktor i šef poslaničkog kluba su članovi predsjedništva po funkciji, dok je Glavni odbor na predlog predsjednika izabrao i sljedeće članove predsjedništva - Asmira Pepića, Kenanu Strujić i Mersudina Gredića“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: