Medojević: Država nestabilna zbog Đukanovića

"Đukanović ovako neuko i drsko govori jer misli da će ovaj narod i opozicija vječno ćutati"
51 pregleda 57 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.07.2015. 15:58h

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, rekao je da bi premijer Milo Đukanović morao da zna "da su nedostatak slobode, ugrožavanje ljudskih prava, korupcija, kriminal, siromaštvo, nepravda, razlozi za proteste".

Đukanović je danas tokom premijerskog sata naveo da je primarni cilj opozicionih poziva na jesenje proteste stvaranje utiska o Crnoj Gori kao navodno nestabilnoj državi koja ne zaslužuje poziv u NATO.

"Đukanović bi morao znati da je svaka država u kojoj se kradu izbori politički nestabilna jer nema legitimnu vlast zasnovanu na volji naroda. Đukanović bi morao da zna da je svaka država gdje je 50% oko linije siromaštva nestabilna, zbog diskriminacije i nepravde prema siromašnima", napisao je Medojević na Twitteru.

Dodao je i da bi Đukanović "morao da zna da je svaka država u kojoj je vrh policije i ANB, tužilaštva i sudstva enormno bogat od korupcije nestabilna".

"Đukanović bi morao da zna da je svaka država u kojoj izvoz pokriva 16% uvoza i ima EUR nestabilna zbog odliva deviza van zemlje i rasta duga. Đukanović ovako neuko i drsko govori jer misli da će ovaj narod i opozicija vječno ćutati. Pobuna počinje 27.09. Zbog naše djece i države", naveo je Medojević.

Dodaje i da bi Đukanovic "morao da zna da država, u kojoj je svaka nacionalna zajednica nezadovoljna svojim pravima i statusom, nestabilna".

"Đukanović bi morao da zna da je država u kojoj su strateški investitori uglavnom na potjernicama nekih zemalja ili Interpola, nestabilna", naveo je Medojević između ostalog.

Bonus video: