SNP planira formiranje foruma žena i mladih

Za potpredsjednike su izabrani Goran Pejović, Krsto Rađenović, Dejan Vujović, Mišo Kovačević i Bojana Drakulić, dok su članovi Izvršnog odbora su: Željko Srdanović, Ilija Gigović, Vuko Rucović, Nikola Vukadinović, Aleksandar Kuljača, Stijepo Stanišić, Radovan Bauk, Nada Purić i Nebojša Kažanegra
391 pregleda 1 komentar(a)
SNP Budva, Foto: Vuk Lajović
SNP Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 16.06.2015. 13:46h

Budvanski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) izabrao je pet potpredsjednika i članove Izvršnog odbora.

SNP Budva je na istoj sjednici pored izbora funkcionera, utvrdio i smjernice u daljem radu partije, čiji su primarni zadaci formiranje foruma žena i mladih.

Opštinski odbor SNP Budva ukazuje da je, kako navode, uprkos medijskoj blokadi od strane pojedinih medija „stranačka aktivnost na visokom nivou“.

„Kako bi bili od koristi i tokom ljetnjeg perioda, nastavljamo sa osluškivanjem problema običnog građanina, u nadi da ćemo preko naših budućih aktivnosti biti u mogućnosti da te probleme riješimo“, poručili su iz SNP Budva.

Za potpredsjednike SNP Budva jednoglasno su izabrani Goran Pejović, Krsto Rađenović, Dejan Vujović, Mišo Kovačević i Bojana Drakulić, dok su članovi Izvršnog odbora su: Željko Srdanović, Ilija Gigović, Vuko Rucović, Nikola Vukadinović, Aleksandar Kuljača, Stijepo Stanišić, Radovan Bauk, Nada Purić i Nebojša Kažanegra.

Članovi Izvršnog odbora, po funkciji, su i predsjednik Opštinskog odbora, potpredsjednici Opštinskog odbora i predsjednik Kluba odbornika.

Bonus video: