Pajović kandidat Gradskog odbora Glavnog grada za predsjednika

GOGG je donio odluku i o izboru delegata na predstojećem Kongresu, koji će i formalno biti potvrđeni posljednjeg dana maja, do kada i traje kandidacioni proces
171 pregleda 24 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Darko Pajović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 28.05.2015. 20:04h

Gradski odbor Glavnog grada Pozitivne Crne Gore je na večerašnjoj sjednici predložio Darka Pajovića za predsjednika stranke na partijskom Kongresu koji će biti održan 7. juna, brojaće 501 člana, saopšteno je iz te partije.

Član Glavnog odbora, po funkciji, ispred Gradskog odbora Glavnog grada biće Radovan Rade Marić, dok su ostali kandidati za GO Milena Pavićević, Mira Asanović, Zagorka Pavićević, Jelena Radenović, Miloš Brajović,Milena Joksimović-Klikovac, Đuro Šaban, Amar Šabotić, Slavko Radonjić, Jovana Božović, Snežana Ilinčić, Selema Kijamet i Milica Boljević.

GOGG je donio odluku i o izboru delegata na predstojećem Kongresu, koji će i formalno biti potvrđeni posljednjeg dana maja, do kada i traje kandidacioni proces.

Na sjednici, predsjednik GOGG Radovan Marić je konstatovao da su procedure za izbor delegata i stalnih članova Glavnog odbora, kao i predlog kandidata za predsjednika stranke sprovedene u demokratskoj i tolerantnoj atmosferi, navodi se u saopštenju partije.

Primarni zadatak GOGG, kako je naveo Marić, u budućem periodu biće dodatno jačanje infrastrukture i podizanje odgovornosti u svim segmentima na viši nivo u cilju što veće efikasnosti u sprovođenju ciljeva i programa Pozitivne Crne Gore.

Bonus video: