OO Cetinje i Ulcinj predložili Pajovića za predsjednika Pozitivne

Odbor Cetinja donio je odluku o izboru 61 člana na Kongresu, dok je ulcinjski izabrao deset
0 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, Foto: Pozitivna Crna Gora
Pozitivna Crna Gora, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 28.05.2015. 12:49h

Opštinski odbori Pozitivne Crne Gore Cetinje i Ulcinj predložili su Darka Pajovića za predsjednika stranke na predstojećem stranačkom Kongresu.

Član Glavnog odbora po funkciji ispred cetinjskog odbora će biti Petar Pero Borozan, dok su ostali kandidati za Glavni odbor Zorica Martinović, Dragan Mrvaljević, dr Mihailo Babović, Marija Martinović i Božidar Martinović. Ispred OO Ulcinj za članove Glavnog odbora predloženi su Fuad Lamežević i Nikola Batrićević.

Odbor Cetinja donio je odluku o izboru 61 člana na Kongresu, dok je ulcinjski izabrao deset. Liste kandidata će do kraja mjeseca, kada se i završava kandidacioni proces, biti i formalno potvrđene.

Na sjednici OO Cetinje, predsjednik Odbora Petar Borozan kazao je da je stranka zaokružila infrastrukturu u gradskom području, a da se u seoskom krenulo sa formiranjem mjesnih odbora i dodatnim snaženjem infrastrukture.

Borozan je istako da će cetinjski odbor , kroz rad odbornika u parlamentu insistirati na važnosti komunalne infrastrukture, s posebnim akcentom na Ponor, koji je ne samo crna tačka Cetinja, već čitave Crne Gore.

On je naglasio da će Pozitivna ponuditi program konkretnih i hitnih mjera koje će ponovno pokrenuti i modernizovati privredu Cetinja, omogućiti otvaranje novih radnih mjesta i ubrzati ekonomski razvoj opštine.

Kongres Pozitivne biće održan 7. juna u Podgorici i brojaće 501 člana.

Bonus video: