OO Pozitivne Žabljak za predsjednika stranke predložio Pajovića

Kongres Pozitivne Crne Gore će biti održan 7. juna u Podgorici i brojaće 501 člana, odnosno delegata koji će biti kandidovani iz dvadeset tri crnogorske opštine
84 pregleda 5 komentar(a)
Darko Pajović
Darko Pajović
Ažurirano: 18.05.2015. 14:58h

Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore Žabljak je jednoglasnom odlukom predložio Darka Pajovića za predsjednika stranke na predstojećem partijskom Kongresu.

"Član Glavnog odbora, po funkciji, ispred OO Žabljak biće Mirčeta Tomčić, dok će Radoman Željko Ćosović biti drugi kandidat za člana najvećeg organa stranke. Žabljački odbor Pozitivne je donio odluku o izboru devet članova, odnosno delegata na Kongresu, koji će biti i formalno potvrđeni do kraja maja, do kada i traje kandidacioni proces", saopšteno je iz Pozitivne Žabljak.

Kongres Pozitivne Crne Gore će biti održan 7. juna u Podgorici i brojaće 501 člana, odnosno delegata koji će biti kandidovani iz dvadeset tri crnogorske opštine.

"Sve opštinske organizacije i povjereništva će, do kraja maja, dati svoje predloge kandidata za članove Glavnog odbora iz stalnog sastava, ali i za predsjednika stranke.

"Pozitivna u kontinuitetu radi na snaženju infrastrukture na Žabljaku, kao i da će kroz djelovanje u lokalnom parlamentu ponuditi program za rješavanje problema nezaposlenosti mladih. Tomčić je kazao da se rješenja ekonomskog oporavka upravo nalaze u gradu , te da pravilnim korišćenjem i raspodjelom postojećih potencijala Žabljak može opet postati snažan turistički i poljoprivredni centar. Samo ravnomjernim i planskim ekonomskim razvojem, mogu se obezbjediti nova radna mjesta za mlade kako bi ostajali, a ne odlazili iz svog grada" kazao je na sjednici Mirčeta Tomčić, predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Žabljak.

Bonus video: