Lunaček: Pozitivna sačuvala integritet i nezavisnost

Politički direktor Aleksandar Ražnatović je kazao da Kongres Zelenih u Zagrebu upravo pokazuje da Evropa želi integrisati Balkan u svoju porodicu i da politikom održivog razvoja i obnovljivih izvora energije omogući da zemlje regiona prevaziđu krize i pokrenu ekonomski razvoj
10 komentar(a)
Ulrike Lunaček, Marija Martinović, Aleksandar Ražnatović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ulrike Lunaček, Marija Martinović, Aleksandar Ražnatović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 16.05.2015. 12:01h

Raduje činjenica da se Pozitivna Crna Gora oduprla svim pritiscima, sačuvavši na taj način integritet, samostalnost i nezavisnost u svom radu i djelovanju, kazala je poslanica Evropskog parlamenta EP Ulrike Lunaček na sastanku sa političkim direktorom te partije Aleksandrom Ražnatovićem i sekretarkom za međunarodne odnose i EI Marijom Martinović, koji učestvuju na proljećnom 22. Kongresu Evropske partije Zelenih u Zagrebu.

Tokom trodnevne konferencije učesnici 22. Kongresa EPZ će raspravljati o nizu evropskih politika iz vizure Zelenih, sa posebnim naglaskom na konkretna rješenja kako bi se otvorio novi put za Evropu sa politikom održivog razvoja, koja oživljava privredu i stvara nova radna mjesta.

Politički direktor Aleksandar Ražnatović je kazao da Kongres Zelenih u Zagrebu upravo pokazuje da Evropa želi integrisati Balkan u svoju porodicu i da politikom održivog razvoja i obnovljivih izvora energije omogući da zemlje regiona prevaziđu krize i pokrenu ekonomski razvoj.

Kongres Evropske partije zelenih, koji broji preko 300 učesnika, najveća je konferencija jedne evropske stranke ikada održane u Zagrebu, a domaćin je Održivi razvoj Hrvatske - ORaH.

Bonus video: