Izabran novi kolašinski Izvršni odbor DPS-a

Na sjednici su, kao je saopšteno, razmatrane i aktivnosti u susret predstojećem Kongresu DPS-a, koji će biti održan 20. juna
106 pregleda 1 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 15.05.2015. 19:37h

Novi Izvršni odbor Demokratske partije socijalista (DPS) u Kolašinu jednoglasno je izabran na današnjoj sjednici Opštinskog odbora, saopšteno je iz te partije.

Članovi novog Izvršnog odbora su Milosav Bulatović, Dražen Anđelić, Dušica Baković, Milenko Bukilić, Darko Bulatović, Žarko Bulatović, Dragica Ilinčić, Saša Jeknić, Bojan Kuburović, Nebojša Milošević, Dragoljub Medenica, Jelica Radović, Ranko Šćepanović, Ljiljana Šćepanović, Lidija Šćepanović, Đoko Đinović, Aleksa Rnković, Dalibor Živković, Dragan Vujisić i Marko Vlahović.

Na sjednici su, kao je saopšteno, razmatrane i aktivnosti u susret predstojećem Kongresu DPS-a, koji će biti održan 20. juna.

„Zadatak članova kolašinskog Izvršnog odbora DPS će biti da, u koordinaciji sa ostalim partijskim organima, radi na daljem jačanju DPS u toj opštini, snaženju partijske infrastrukture, kao i da, zajedno sa ostalim opštinskim organizacijama, daju puni doprinos ostvarivanju novih izbornih pobjeda DPS, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: