Abazović: Junkerova izjava komičnija od priča domaćih funkcionera

Abazović je naveo da bi konstataciju da je Crna Gora postigla stabilnost javnih finansija, opovrgao i crnogorski finansija
65 pregleda 25 komentar(a)
Građanski pokret, URA, Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Građanski pokret, URA, Dritan Abazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.04.2015. 11:23h

Potpredsjednik Ujedinjene reformske akcije URA i nezavisni poslanik Dritan Abazović saopštio je da je izjava predsjednika EK, Žan-Klod Junkera "komičnija je čak i od najnerealnijih priča koje svakodnevno slušamo od naših domaćih funkcionera".

"Junkerova izjava je apsolutno nekompatibilna sa Izvještajima o napretku CG Evropske Komisije, čiji je on predsjednik, što dodatno tjera na dva zaključka, ili da je Crna Gora potpuno nebitna za Evropljane ili je Junker apsolutno nepripremljen došao na sastanak sa crnogorskim premijerom, napisao je Abazović na svojoj Facebook stranici.

On je naveo da bi konstataciju da je Crna Gora postigla stabilnost javnih finansija, opovrgao i crnogorski ministar finansija.

"Na svu sreću je predsjednik ES Donald Tusk sačuvao integritet EU i kazao ono čemu Crna Gora zaista treba da teži i da naravno predstoji veliki posao na stvaranju uslova da u njoj zažive evropske vrijednosti", napiao je Abazović.

Junker impresioniran napretkom Crne Gore >>>

Tusk Đukanoviću: Potrebni konkretni rezultati >>>

Bonus video: