SNP popunio upražnjena mjesta: Damjanović zaustavio Milića

Milić je negirao da je pokušao da uvede sebi bliske kadrove u GO i odbor Glavnog grada. On je kratko rekao da je Gradski odbor popunjen i da će mjesni odbori uskoro početi sa predlaganjem kandidata za novo rukovodstvo podgoričkog SNP-a
19 komentar(a)
SNP, Foto: Luka Zeković
SNP, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.03.2015. 06:26h

SNP je sinoć popunio upražnjena mjesta u Podgoričkom odboru i Glavnom odboru partije, koja su ostala upražnjene nakon što se dio funkcionera pridružio Aleksi Bečiću.

Sjednica Gradskog odbora održana je na inicijativu Aleksandra Damjanovića, koji je tražio raspravu o aktuelnoj situaciji nakon što je nedavno 16 funkcionera napustilo stranku.

Damjanović je sinoć izašao zadovoljan nakon sjednice jer mu je, prema saznanjima “Vijesti”, pošlo za rukom da iskontroliše namjeru Srđana Milića da novi članovi podgoričkog i Glavnog odbora budu isključivo oni koji su mu lojalni.

Milić je sinoć negirao da je pokušao da uvede sebi bliske kadrove u GO i odbor Glavnog grada. On je kratko rekao da je Gradski odbor popunjen i da će mjesni odbori uskoro početi sa predlaganjem kandidata za novo rukovodstvo podgoričkog SNP-a.

Vršilac dužnosti predsjednika Gradskog SNP-a Dragan Ivanović rekao je da se “nikada u SNP-u nije desilo da je neko umjesto mjesnih odbora predlagao članove za Gradski odbor”.

Podgorički SNP vodio je Velizar Kaluđerović, koji je sa većinom bivših saradnika i kolega napustio partiju zbog neslaganja sa politikom koju vodi Milić. Iz bivšeg rukovodstva podgoričkog odbora ostao je jedino Ivanović.

Kaluđerović i Aleksa Bečić optuživali su Milića da je ignorisao taj odbor i da im se nije obraćao od lokalnih izbora u Podgorici. Milić se sinoć pojavio na sjednici podgočkog odbora prvi put nakon lokalnih izbora u maju prošle godine.

Bonus video: