Pozitivna: SDP će nastaviti da čvrsto "drži vreću"

Ražnatović je kazao da su promjene neminovne i da će one doći prije ili kasnije
41 komentar(a)
Aleksandar Ražnatović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Aleksandar Ražnatović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 24.02.2015. 14:21h

Socijaldemokratska partija (SDP) je odbijanjem predloga o formiranju Vlade nacionalnog jednistva pokazala da je ne zanimaju promjene koje su u interesu građana i države Crne Gore, ocijenio je politički direktor Pozitivne Aleksandar Ražnatović.

Prema njegovim riječima, odluka SDP-a je samo potvrdila činjenicu da će i dalje nastaviti da čvrsto "drži vreću" onima koji vladaju zloupotrebljavajući državne resurse, što je, kako je obrazložio, nedvosmisleno potvrdila afera "Snimak".

"Odbijanjem predloga o Vladi nacionalnog jednistva SDP je još jednom pokazala da tu stranku ne zanimaju promjene koje su u interesu građana i države Crne Gore", kazao je Ražnatović agenciji MINA.

On je objasnio da je jasno zašto je SDP podržao bivšeg gradonačelnika Miomira Mugošu za ambasadora iako su ga optuživali za pronevjeru i korupciju, i zašto predsjednik te partije ne želi da upozna nadležne institucije i pozove na odgovornost one koji su, kako je kazao, oteli oko 800 miliona eura državnog novca.

"Razumijemo da je SDP-u teško procesuirati funkcionere iz sopstvenih redova i odreći se svih privilegija i benefita, koje im obezbjeđuje veći koalicioni partner, ali smo sigurni da sve štetne posljedice pogubnih odluka SDP-a koje trpe iznevjereni građani, prouzrokuju odgovornost, sa kojom će se jednom morati i suočiti", rekao je Ražnatović.

On je upozorio da se mora stati na kraj uništavanju državnih resursa, kao i preraspodjeli našeg novca u,kako objašnjava, džepove pojedinaca koji su blisko povezani sa vladajućom klasom.

Ražnatović je kazao da su promjene neminovne i da će one doći prije ili kasnije.

“Za to je potrebno, osim političke volje i malo više hrabrosti, koje u strankama na vlasti nema, i stoga je neophodna njihova smjena”, poručio je Ražnatović.

Bonus video: