Danilovgrad: Kalezić napustio sve funkcije u SNP-u

Kalezić navodi da će u daljem političkom angažmanu podržati političko djelovanje Alekse Bečića
168 pregleda 16 komentar(a)
Aleksandar Kalezić, SNP, Foto: Privatna arhiva
Aleksandar Kalezić, SNP, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.02.2015. 15:37h

Predsjednik Asocijacije mladih SNP Danilovgrad, član Opštinskog i Izvršnog odbora Opštinskog odbora, predsjednik mjesnog odbora Kosovi Lug Aleksandar Kalezić podnio je ostavku na sve funkcije u partiji.

Kako navodi u saopštenju, razlog tome nisu samo poslednja dešavanja u partiji, već "ogoromno nezadovoljostvo koje je kulminiralo posljednih mjeseci , posebno po pitanju sumnjivog rada rukovodstva Opštinskog odbora Danilovgrad, za šta postoje i materijalni dokazi".

Kalezić navodi da će u daljem političkom angažmanu podržati političko djelovanje Alekse Bečića. "Ostavke na funkcije i članstvo podnose i Jadranka Pavićević ,dugogodišnji član Opštinskog odbora, povjerenik za mjesno povjereništvo Do Pješivački i Orja Luka i Predrag Spasojević , predstavnik SNP-a, na prethodnim lokalnim izborima u Opštinslkoj izbornoj komisiji Danilovgrad . Nebojša Dragović , kandidat za odbornika na Izbornoj listi SNP Danilovgrad na izborima koji su održani 5. maja 2014. godine, takođe će podržati političke aktivnosti Alekse Bečića", zaključuje se u saopštenju.

Juče je još 39 čanova SNP-a napustilo partiju >>>

Bonus video: