Ćetković: Bilo prostora za untarpartijski djalog u SNP-u

„Na moju žalost ta unutarstranačka borba, koja je ovih dana izašla van organa partije, iako je bilo plodotvornije da smo bar pokušali da se za najbolja rješenja izborimo svi skupa unutar samih organa u partijskom dijalogu za koji je, po mom mišljenju, bilo još dovoljno prostora, neće dovesti u pitanje moju apsolutnu pripadnost SNP –u“, rekao je Ćetković
107 pregleda 6 komentar(a)
kongres SNP, Foto: Tufik Softić
kongres SNP, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 04.02.2015. 18:28h

Za Socijalističku narodnu partiju (SNP) bilo je djelotvornie da je rješenja za nastale probleme pronašla u unutrašnjem dijalogu, nego što je untarstranačka borba izašla van organa partije, saopšteno je iz opštinskog odbora SNP Ulcinj.

„Kao i uvijek do sada, ja sam sa obije noge u SNP-u, sa potpuno jasnim kritičkim odnosom prema pojedinim potezima izabranog predsjednika naše partije“, kaže se u saopštenju predsjednika ulcinjskog odbora Andrije Ćetkovića.

On je poručio da će njegov kritički odnos na neka zbivanja u SNP-u biti i u narednom periodu jasno izražen, na organima čiji je član, „ali kakav god ishod te unutarpartijske borbe bio“.

„Na moju žalost ta unutarstranačka borba, koja je ovih dana izašla van organa partije, iako je bilo plodotvornije da smo bar pokušali da se za najbolja rješenja izborimo svi skupa unutar samih organa u partijskom dijalogu za koji je, po mom mišljenju, bilo još dovoljno prostora, neće dovesti u pitanje moju apsolutnu pripadnost SNP –u“, rekao je Ćetković.

On je naveo da su svi članovi Glavnog odbora iz OO SNP Ulcinj na prethodnoj sjednici pokazali jedinstvo Odbora, navodeći da je to rezultat ozbiljnog razgovora oko svih unutarpartijskih pitanja.

Bonus video: