Bečić: Milić jedno priča, a drugo radi

84 pregleda 56 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Screenshot (YouTube)
Aleksa Bečić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 02.02.2015. 19:57h

U SNP-u je u prethodnom periodu bili mnogo nejasnih, diskutabilnih odluka i političkih djelovanja u kojima nisam mogao da prepoznam interes SNP-a, kazao je član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić, gostujući u informativnoj emisiji TV Vijesti, na pitanje da li smatra da Srđan Milić i Snežana Jonica vode tu partiju u zagrljaj DPS-u.

Bečić je juče, nakon šestočasovne burne sjednice GO, najavio da podnosi ostavku na sve funkcije u SNP, uključujući i odborničko mjesto i da napušta partiju. On je na jučerašnjoj sjednici Snežani Jonici kazao da je smatra tačkom razdora u SNP-u svih ovih godina, a Miliću je poručio da mu više ništa ne vjeruje.

"Kako da sarađujem sa Snežanom Jonicom i Srđanom Milićem i nekim drugim pojedincima kojima apsolutno ništa ne vjerujem poslije svih spoznaja koje imam. Kako da imam povjerenja u ljude koji su nam vratili na ovaj način poslije svega što smo učinili da SNP vratimo stazama uspjeha", rekao je on juče novinarima.

Gostujući u informativnoj emisiji TV Vijesti, on je večeras na pitanje šta zna o Jonici i Miliću i zbog čega je izgubio povjerenje u njih - da li zbog izglasavanja za koje je DPS-u bila potrebna većina, zbog kampanje tokom izbora u Podgorici protiv njega... kazao da Miliću ne vjeruje zbog načina rukovođenja partijom.

"Postoji veliki diskurs između onoga što je Milićeva javno izgovorena riječ i onoga što je sprovodio u djelo, dosta diskutabilnih odluka i poteza i političkih djelovanja koji su imali sumnjive prizvuke i nejasne motive i često nas dovodile u pasivnu poziciju pred građanima i javnošću, narušeni odnosi u partiji, veliki stepen nepovjerenja između funkcionera...", rekao je on.

Bonus video: