Pajović sa Pošom: NATO garant mira i stabilnosti Zapadnog Balkana

Pajović je naglasio neophodnost reforme bezbjednosnih službi, koja će osigurati primjenu vladavine prava i ozbiljne investicije
7 komentar(a)
Darko Pajović, Kristijan Poš, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Kristijan Poš, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 02.02.2015. 13:36h

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović sastao se sa ambasadorom Republike Mađarske, Kristijanom Pošom, kako bi se upoznali i razmijenili mišeljnja o budućim planovima i aktivnostima te ambasade koja je preuzela kontak ulogu između Crne Gore i NATO . Kako se navodi u saopštenju Pozitivne, Pajović i ambasador Mađarske smatraju da je neophodno intezivirati razgovore između svih subjekta koji shvataju važnost članstva u NATO, kako bi se krenulo sa ozbiljnim procesom reforme bezbjednosnih službi, uspostavila vladavina prava i obezbjedila većinska podrška građana. Pajović je naglasio neophodnost reforme bezbjednosnih službi, koja će osigurati primjenu vladavine prava i ozbiljne investicije, a time i puni ekonomski oporavak crnogorskog društva.

"Pozitivna Crna Gora se snažno zalaže za NATO, te da će biti konstruktivan partner svima koji su spremni da učestvuju u procesu integracija od kojih će imati benefite cjelokupno društvo", navodi se u saopštenju. Pajović i Poša su izrazili uvjerenost da je NATO garant mira i stabilnosti Zapadnog Balkana, te da je Crnoj Gori interes mir i stabilnost.

Bonus video: