Krivokapić: Đukanović nije ignorisao sjednicu Savjeta, imao je puno obaveza

"Sjednica je odložena, nije otkazana, i zavisno od naše kordinacije zavisi novi termin, nadam se što prije", kazao je Krivokapić
14 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.12.2014. 15:29h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić kazao je danas da ukoliko su na sjednici Savjeta za bezbjednost i odbranu bili predsjednik države, dva potpredsjednika Vlade, ministar odbrane i ministar unutrašnjih poslova onda ništa ne upućuje na to da je premijer Milo Đukanović, svojim jučerašnjim nedolaskom, htio da ignoriše sjednicu.

Krivokapić je kazao de je jednostavno bilo 70 tačaka dnevnog reda na Vladi kojom Đukanović predsjedava.

Predsjednik Skupštine dodaje da je na sjednici Savjeta htio da vidi kako će aktuelna situacija u Agenciji za nacionalnu bezbjednost uticati na NATO obaveze Crne Gore u 2015. godini .

"Sjednica je odložena, nije otkazana, i zavisno od naše kordinacije zavisi novi termin, nadam se što prije", kazao je Krivokapić.

On je istakao da to što nemamo direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost je bio i razlog zbog kojeg je tražio sjednicu Savjeta.

"To sam pitanje pokrenuo i htio sam sa odgovorom da krenemo u godinu koja je presudna za naše NATO članstvo. Dodatno to pokazuje koliko je bilo važno da se ta sjednica održi juče, ali dobro, održaće se narednih dana", rekao je Krivokapić.

Bonus video: