Abazović: Rado bih vidio Lekića u Građanskom pokretu

Upitan da li je Lekiću nuđena liderska pozicija u Građanskom pokretu, Abazović je kazao da su razgovori sa liderom Fronta bili prijateljski
61 pregleda 38 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dritan Abazović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.12.2014. 20:07h

Nezavisni poslanik i osnivač Građanskog pokreta Dritan Abazović kazao je da bi rado vidio lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića u Građanskom pokretu.

On je za TV Vijesti kazao da je sa Lekićem bilo prijateljskih razgovora o Građanskom pokretu.

"Vrlo rado bih vidio gospodina Lekića ili u Pokretu ili kao nekoga sa kim Pokret sarađuje i ja zaista i očekujem da se to ostvari u narednom periodu".

Abazović je kazao da je DF sada u fazi unutrašnjeg preispitivanja i pronalaska modaliteta i da se nada da će se iz toga izroditi nešto pozitivno za Crnu Goru.

"A samim tim će se omogućiti i to da se ta opoziciona nit u Crnoj Gori povezuje" rekao je Abazović.

Upitan da li je Lekiću nuđena liderska pozicija u Građanskom pokretu, Abazović je kazao da su razgovori sa liderom Fronta bili prijateljski.

"Zvaničnih razgovora nije bilo, ali prijateljskih jeste. Mogu da potvrdim da smo par puta ugodno razgovarali, nije naravno tema bila samo Građanski pokret, i gospodin Lekić je tada korektno rekao da je on u ovom momentu posvećen razgovorima unutar DF i samim tim da je to njegova preokupacija", rekao je on i dodao da ne želi da ulazi u nepotrebne medijske špekulacije i linčove Lekića.

Bonus video: