Marić: Nudimo Novom realan i ostvariv program

“Radimo na tome da svaki grad ima svoju lokalnu partiju, koja nema centrale u Podgorici. Borimo se da se odluke o gradu donose ovdje u Herceg Novom, kazao je Božović
108 pregleda 3 komentar(a)
Novska lista, Foto: Slavica Kosić
Novska lista, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.12.2014. 20:28h

Dr Savo Marić nosilac liste Novska lista je na završnoj konvencijiciji večeras u Dvorani Park kazao da su ponudili “realan i ostvariv program” i da u njegovom ostvarivanju žele da se oslone na sopstvene snage – a to su svi građani Herceg Novog.

Poručili su da imaju volju, odlučnost, energiju i istrajnost da ostvare ono što su obećali. Radovan Rade Božović kandidat za odbornika je obećao da će završiti kapitalne investicije i učiniti da Novi bude pravo mjesto za život, odmor i biznis.

“Radimo na tome da svaki grad ima svoju lokalnu partiju, koja nema centrale u Podgorici. Borimo se da se odluke o gradu donose ovdje u Herceg Novom, kazao je Božović.

“Pružite otpor partijama koje su godinama najjače u Crnoj Gori: DPS i SNP, jer jedna drugu održavaju na vlasti po principu “ vrana vrani oči ne vadi”.

Miloš Mića Konjević je aludirajući na slogan DPS iz 90-ih godina, poručio da ako “Godine počinju januarom, neka onda završe ovog decembra”.

Jovan Subotić je uvjeren da je njihova lista jedina koja će u godinama koje dolaze, rasti.

Savo Todorović je poručio da nemaju rezervni grad, a Petar Obradović da nisu dobili nikakvu pomoć osim u Herceg Novom, jer “kada je riječ o ljubavi-pare nisu problem”.

Bonus video: