Knežević na Instagramu: Katniću, dobro se Lomi drži, uradi mu snimak glave

U videu koji je objavio Knežević, prvo se pojavljuje slika Đukanovića na kojoj piše "Kartice mi dao D.K. za put u Evropu, inače Atlas card je pranje para"
28680 pregleda 34 komentar(a)
Karikatura na kojoj su prikazani Đukanović, Stanković i Knežević, Foto: Instagram
Karikatura na kojoj su prikazani Đukanović, Stanković i Knežević, Foto: Instagram

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević objavio je danas na društvenoj mreži Instagram novi post u kojem se obratio predsjedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću.

"Lomi ga lomi, prvi dio", napisao je Knežević.

U videu koji je objavio Knežević, prvo se pojavljuje slika Đukanovića na kojoj piše "Kartice mi dao D.K. za put u Evropu, inače Atlas card je pranje para".

Na sljedećoj slici vidi se Đukanović kako briše čelo, a na slici piše "Ne mogu da se sjetim ko je pucao na Obradovića i Mitrovića".

Knežević je sinoć pitao Đukanovića ko je pucao na Olega Obradovića i Peđu Mitrovića.

Na sljedećoj slici, pored Đukanovića sjedi premijer Crne Gore Duško Marković, a na slici piše "Duško uze mi obraz, ti si kriv za Meljine".

Na kraju je prikazana karikatura na kojoj se vidi kako vrhovni državni tužilac Ivica Stanković proglašava Đukanovića pobjednikom nad Kneževićem u boks meču. Đukanović je na toj karikaturi prikazan sa masnicom na oku i kako prima infuziju, dok se Knežević smije. U opisu karikature piše "Katniću, dobro se Lomi drži, uradi mu snimak glave".

Video prati pjesma crnogorskog stand up komičara Đura Franete "Lomi ga, šefe potonji" uz djelove iz spota za tu pjesmu.

Kompletan video pogledajte OVDJE>>>

Bonus video: