"Tivat je oslonac turističke privrede crnogorskog primorja"

"aša opština je pokazala i postala pozitivan primjer drugima da racionalizacijom i održivošću lokalne administracije je moguće efikasno i profesionalno odgovoriti svim izazovima i zahtjevima prestižnih investicionih projekata", naveo je Krivokapić
125 pregleda 4 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Portomontenegro.com
Porto Montenegro, Foto: Portomontenegro.com
Ažurirano: 20.11.2014. 10:58h

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić uputio je povodom 21. novembra – Dana Opštine Tivat čestitku građanima, predsjedniku Opštine Ivanu Novoselu, preddjedniku SO Krstu Boškoviću i odbornicima.

"Kao najmanji bokeški grad, samo po teritoriji, Tivat je pokazao da može biti uspješan predvodnik razvoja Boke time i Crne Gore. Tivat je danas ime koje je brendirano kao crnogorska nautička luka, kao vazdušna luka – oslonac turističke privrede crnogorskog primorja. Vaša opština je pokazala i postala pozitivan primjer drugima da racionalizacijom i održivošću lokalne administracije je moguće efikasno i profesionalno odgovoriti svim izazovima i zahtjevima prestižnih investicionih projekata", naveo je Krivokapić.

On je uvjeren da će Tivat nastaviti svoj dalji razvoj na održivim osnovama "i time biti potsticaj svima da stvaraju ambijent u kojem je krajnja rezultanta investicija bolji standard i kvalitet života građana, kao i svjetska prepoznatljivost grada i Crne Gore".

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić, takođe je Dan Opštine čestitao Novoselu, Boškoviću, odbornicima SO i svim građanima Tivta.

"Tivat je postao moderan primorski grad koji je zauzeo značajno mjesto na svjetskoj nautičkoj mapi, zahvljujući svom prepoznatljivom obilježju, luksuznoj marini Porto Montenegro. Vjerujem da će u narednom periodu zajedničkim naporima gradskih vlasti i svih građana Tivta, ovaj grad postići još bolje privredne i poslovne rezultate'", navodi se u čestitki Milića.

Bonus video: