Bečić: Neću u DF, sa Bulatovićem nisam progovorio od kada je napustio SNP

"Da je toliko snage usmjereno na zdrave promjene u Crnoj Gori, gdje bi smo danas bili. Međutim, u Crnoj Gori svaka iskrena i pozitivna promjena ima neprijatelje kojima je samo jedan cilj – onemogućiti promjenu"
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2014. 15:13h

Funkcioner Socijalističke narodne partije (SNP) Aleksa Bečić saopštio je da je više od dva mjeseca, protiv njega vodi "veoma prljava kampanja".

"Naročito od trenutka kada sam najavio da ću, kada za to dođe vrijeme predviđeno aktima naše Partije, prihvatiti kandidaturu za predsjednika SNP-a, protiv mene se vodi veoma prljava kampanja čiji su nalogodavci vrh režima i medijskog podzemlja, dok se egzekutori i pomagači nalaze na raznim stranama društveno političke scene", navodi se u saopštenju Bečića

Dodaje da je očito da nova vizija i koncepcija koja je veoma pozitivno primljena među građanima Crne Gore, a koju jednim dijelom, kako kaže, on personifikuje i promoviše, predstavlja ozbiljnu smetnju svim onima koji ne žele da dođe promjena, odnosno svima koji uživaju velike benifite iz postojećeg stanja u Crnoj Gori.

"Metode u kontinuiranim atacima na mene su različite i svojstvene onima koji sopstvene kvalitete ne poznaju kao način vrednovanja, već spletkama, neistinama, podmetanjima plivaju svih ovih godina u brlogu nezdravih i neprincipijelnih odnosa. Medijska hajka režimskih medija, posebno prljava terenska kampanja i na formalnim i neformalnim oblicima, internet laži iza skrivenih, a vrlo lako prepoznatljivih rukopisa. Da je toliko snage usmjereno na zdrave promjene u Crnoj Gori, gdje bi smo danas bili. Međutim, u Crnoj Gori svaka iskrena i pozitivna promjena ima neprijatelje kojima je samo jedan cilj – onemogućiti promjenu".

Bečić dodaje da oni znaju "da neću ja ni u DPS, niti u DF, ali ciljno brutalno lažu".

"Znaju oni da je kampanja Mladost.Mudrost.Hrabrost po kojoj smo postali prepoznati čak i u regionalnim okvirima, osmišljena i realizovana isključivo sopstvenim kapacitetima uz najmanje finansijsko opterećenje ikada i daleko najmanje u odnosu na konkurenciju, ali, prevare su dio njih. Znaju oni da sa Predragom Bulatovićem od kada je otišao iz SNP-a nikada nisam progovorio ni riječ, ali misle da dobro lažu. Znaju oni da nemam rezervi niti obaveza prema bilo kome u tom nezdravom sistemu i zato sam im problem. Znaju oni da narod zna koji put vodi do jakog SNP-a i promjena u Crnoj Gori pa je strah njihova zvijezda vodilja", rekao je Bečić.

Sve navedeno, kako dodaje, ozbiljno narušava odvijanje unutarpartijskog postupka SNP CG.

"A svima je poznato da konstantno potenciram potrebu održavanja fer i demokratskog postupka, sa ciljem da realizujemo volju članova i simpatizera jer je to svrha našeg postojanja. Na sve napade odgovaram samo pozitivno jer je to moja obaveza prema povjerenju koje nam ukazuju građani, članovi i simpatizeri. Ako sami ne mogu ili ne žele izvući zaključke, pomoći ću im".

"Nalogodavci i pomagači, znajte, mene uplašiti ne možete, a istinu ću uvijek saopštavati jer je to moja obaveza i vodilja od koje nikada neću odustati. Viziju koju promovišem ne možete pobijediti jer je to put budućnosti, a uvijek je budućnost bila ispred vizija koje simbolizuju prošlost i mnogobrojne poraze koji su se posebno odražavali na sudbinama običnih ljudi. Vizija koju predstavljam je poznata građanima Crne Gore, za nju imamo podršku i od nje nećemo odustati", zaključio je Bečioć.

Bonus video: