Đukanović odgovara na pitanja o aferi Snimak, Kalićevim kreditima

Poslanika Bošnjačke strane (BS) Sulja Mustafića zanima šta će Vlada u narednom periodu uraditi u cilju ispunjavanja obaveza kako bi se zadovoljili kriterijumi za dobijanje poziva za članstvo u NATO do kraja naredne godine
57 pregleda 11 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.10.2014. 11:23h

Poslanici Demokratskog fronta (DF) nakon dužeg vremena prisustvovaće 28. oktobra premijerskom satu Skupštine na kojem će premijer Milo Đukanović odgovarati na poslanička pitanja.

Kako prenosi TV Vijesti lider Fronta Miodrag Lekić postaviće Đukanoviću staro pitanje "Da li će afera Snimak dobiti pravni i politički epilog?".

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović pitaće premijera o kreditima države i banaka bezbjedonosno interesantnim osobama, misleći prije svega na nedavno uhapšenog Safeta Kalića.

Šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Milutin Simović pitaće Đukanovića kako komentariše Izvještaj Evropske komisije o napretku Crne Gore za ovu godinu, kao i koji su najznačajniji izazovi u procesu integracija u narednom periodu.

Poslanika Bošnjačke strane (BS) Sulja Mustafića zanima šta će Vlada u narednom periodu uraditi u cilju ispunjavanja obaveza kako bi se zadovoljili kriterijumi za dobijanje poziva za članstvo u NATO do kraja naredne godine.

Iz Socijaldemokratske partije (SDP) Đukanovića će pitati kako je moguće da pojedine opštine funkcionišu uprkos višegodišnjoj blokadi budžeta i šta Vlada planira da preduzme kako bi se riješili ti problemi.

Bonus video: