Bečić: Veoma interesantno ko pomaže DPS-u u ataku na mene

On poručuje kako kaže svim zlonamjernicima gdje god se nalazili, da drže ruke dalje od SNP-a
0 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Savo Prelević
Aleksa Bečić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.10.2014. 14:09h

Noslilac liste Socijelističke narodne partije (SNP) na izborima u Podgorici i budući kandidat za lidera te stranke Aleksa Bečić oglasio se povodom kako ističe učestalih i zlonamjernih tekstova u pojedinim režimskim medijima koji brutalnim neistinama u dijelu političke i porodične ravni atakuju na njega, a zbog poštovanja ukupne javnosti i potrebe da ona zna istinu.

"Nijesam u bilo kakvom rodbinskom odnosu sa predsjednikom Odbora SNP Glavnog grada i poslanikom u Skupštini Crne Gore Velizarom Kaluđerovićem, tako da nas samo povezuje kvalitetna saradnja u Socijalsitičkoj narodnoj partiji Crne Gore bazirana na Programu naše Partije", ističe Bečić.

Po njegovim riječima, Kaluđerović dakle nije njegov tetak, ili kako režimski mediji rukovođenji sugestijama iz političkog podzemlja vole da kažu "teča".

"Ono što je posebni pokazatelj brutalnosti ovih neistina, što pogađa i mene i moju porodicu je da, nažalost, nijedan moj tetak više nije među živima. Meni je potpuno jasno zašto sam ja problem vrhu režima i DPS-a iz prizme budućih dešavanja, ali je veoma interesantno ko su im pomagači u tom procesu, odnosno ko su "junaci" koji iza leđa prikrivajući sopstvenu nesposobnost rade ono što očito najbolje znaju, brinu o sebi i smišljaju afere", kazao je Bečić.

On poručuje kako kaže svim zlonamjernicima gdje god se nalazili, da drže ruke dalje od SNP-a jer je SNP kako Bečić tvrdi najjača i najorganizovanija partija koja će svojom mladošću, mudrošću i hrabrošću biti nosilac promjena u Crnoj Gori.

Bonus video: