Lekić: Laž je da formiram partiju

"Ova izmišljotina je ukomponovana uz moju biografiju sa novim i starim lažima, a po onom gebelsovskom metodu i nadanju da će laž hiljadu puta ponovljena postati istina"
74 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 06.10.2014. 14:53h

Lider Demokratskog fronta (DF) Miodrag Lekić demantovao je da planira da formira sopstvenu partiju.

"Na moj javni poziv crnogorskom premijeru (Milo Đukanović) da obavijesti javnost o promašenim i pljačakaškim privatizacijama koje su uzrokovale socijalne drame obespravljenih i poniženih radnika, poput radnika Metalca, Đukanović se oprijedilio da preko svojih specijanih službi odgovori prizemnim pamfletizmom. To je Đukanović plasirao u mediju pod njegovom kontrolom, gubitašem koji finasiraju građani, dakle u šire kompromitovanom mediju, između ostalog i kao dokazanom proizvođaču bezočnih laži i pseudopolitičkom čuvaru državnih tekovina", navodi se u saopštenju Lekića.

On dodaje da "najnovija laž Đukanovićevog medijskog punkta, koju je odmah prenio holding medijske propagande pod kontrolom iste službe, glasi da ovih dana radim na osnivanju partije".

"Ova izmišljotina je ukomponovana uz moju biografiju sa novim i starim lažima, a po onom gebelsovskom metodu i nadanju da će laž hiljadu puta ponovljena postati istina. Dio laži je prethodno i direktno saopštio sam Đukanović što sam već javno pokazao uz prezentovanje precizne dokumentacije".

Lekić je ponovo pozvao Đukanovića da sa njim, kao i formalno prvim čovjekom opozicije, se suoči na televiziji.

"Mediju koji izabere, gdje ćemo raspraviti pitanja od interesa građana. Od propale privrede i socijanih drama radnika, izborne i svake druge korupcije u Crnoj Gori, teme kojom se bave relevantne međunarodne adrese, pa sve do biografija, moje i njegove do čega on, za svaki slučaj sa distance, veoma drži. I u ovom drugom dijelu ću lako, pred licem domaće javnosti, pokazati premijerovu sklonost ka obmanjivanju crnogorskih građana", navodi se u saopštenju Lekića.

Informaciju da Lekić zbog navodno neuspjele transformacije Demokratskog fronta formira sopstvenu partiju objavila je Pobjeda.

Bonus video: